آمپول ضدبارداری جدید،مشارکت مردان در تنظیم خانواده را افزایش می دهد
دانشمندان معتقدند پس از انجام موفقیت آمیز یک مطالعه بزرگ، یک گام به تولید آمپول موثر پیشگیری از بارداری که برای مردان کاربرد دارد نزدیک تر شده اند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از ایندیپندنت ، محققان مرکز تحقیقات ملی برای برنامه ریزی خانواده در پکن در طول یک دوره دو ساله به هزار مرد سالم بارور، آمپول های حاوی تستوسترون تزریق کردند و دریافتند تنها یک درصد آنها پدر شدند.
این مردان ?? تا ?? سال سن داشتند و دو سال پیش از آغاز این آزمایش، دستکم یک فرزند داشته اند. همچنین تمامی آنها دارای همسران سالم ?? تا ?? ساله بودند که هیچ مشکل باروری نداشتند.
این آزمایش بزرگترین مطالعه در زمینه پیشگیری از بارداری در مردان با تستوسترون است که تاکنون انجام شده است. در پایان این دوره دو ساله از هر ??? مرد فقط یکی پدر شد. هیچ روش پیشگیری از بارداری از موفقیت ??? درصدی برخوردار نیست.
یک تا دو درصد زنان با وجود مصرف قرص باردار می شوند، اما موفقیت این تزریق با تاثیر قرص و یا تزریق های ضد بارداری در زنان برابری می کند.
دکتر “یی کیون گو” یکی از پژوهشگران این گروه گفت: برای زوج هایی که نمی توانند و یا نمی خواهند از شیوه های پیشگیری از بارداری خاص زنان استفاده کنند، گزینه ها محدود به وازکتومی و استفاده از کاندوم می شود. اما مطالعه ما نشان می دهد که شیوه پیشگیری از بارداری با استفاده از هورمون مردانه می تواند گزینه نو و موثری باشد.
وقتی که قرص پیشگیری از بارداری در دهه ???? معرفی شد انقلابی در عرصه تنظیم خانواده برپا کرد، اما از سوی دیگر مسوولیت را بر دوش زنان نهاد.
دانشمندان طی این سالها در پی یافتن گزینه مناسبی برای مردان بودند، اما آنها به دنبال کنترل هورمونهای مردانه بودند که همانند روشهای مورد استفاده در زنان موثر باشد.
تلاش های پیشین برای تهیه داروهای پیشگیری از بارداری در مردان مشکلاتی از جمله اطمینان و عوارض جانبی را در پی داشته است.
در این مطالعات همانند قرص های ضد بارداری زنانه، اغلب آزمایشها در مورد مردان، بر هورمون ها متمرکز شد تا تولید عناصر مهم فرایند باروری را متوقف سازند.
محققان چینی برای اجرای این آزمایش به مردان ??? میلیگرم تستوسترون آندکانویت TU در روغن دانه چای دادند. چین به خاطر جمعیت زیاد خود، سرمایه گذاریهای گسترده ای بر روی فناروی های تولید مثل کرده است.
این تزریق ها منجر به کاهش دو ماده شیمیایی تنظیم کننده در مغز یعنی هورمون های FSH و LH شد که این هورمون ها نیز به نوبه خود روال تولید اسپرم را مختل کردند.
دانشمندان ادعا می کنند که این شیوه هیچ یک از عوارض جانبی عادی را ندارد و فرایند آن برگشت پذیر است و شش ماه پس از توقف این تزریق میزان اسپرم مردان به میزان طبیعی خود باز می گردد. به گفته دکتر گو آزمایش های بیشتری برای بررسی میزان ایمنی تزریق تستوسترون لازم است.
بازدید دیروز : 206
کل بازدید : 558144
کل یاداشته ها : 1051